Concursul de lectură Fête de la lecture

O nouă ediție, a III-a, a concursului de lectură Fête de la lecture s-a derulat la Liceul « Traian Vuia ». Sărbătoarea lecturii a reunit peste 300 de elevi din Craiova și județul Dolj, zeci de cadre didactice din învățământul preuniversitar, universitar, Palatul Copiilor, Biblioteci, veniți să exprime atașamentul față de lectură și față de valorile morale, spirituale, umane,  pe care le promovează.

Lectura corectă, expresivă, lectura-spectacol, lectura asociată desenului, lectura în traducere, toate aceste întruchipări ale lecturii au fost apreciate, aplaudate și premiate  în cadrul acestei activități de nivel județean, susținute de Inspectoratul Școlar, Universitatea din Craiova, Liceul Teologic Adventist, Biblioteca Omnia, Asociația Profesorilor Francofoni, Liceul “Voltaire“, Școala Gimnazială “Mihai Viteazul “, parteneri fideli de-a lungul anilor.

Mulțumim conducerii Liceului Traian Vuia pentru susținerea în acest demers, cadrelor didactice care s-au implicat cu pasiune și respect pentru lectură, elevilor iubitori de carte !

Mulțumim doamnei Adriana Sălceanu,  inspector de limbi romanice, coordonator în acest proiect, care a încurajat și a contribuit neobosit la derularea concursului, an de an, cu convingere și pasiune !

Mulțumim elevilor de la Liceul Voltaire și de la Liceul Teologic Adventist, profesorilor lor, pentru frumosul spectacol oferit participanților!

Această prezentare necesită JavaScript.